31.1.2023

Vuosi 2022 – vauhtia ja kasvua!

Vuosi 2022 on jo taakse jäänyttä aikaa. Nyt on hyvä hetki vilkaista, miten se oikein lopulta sujuikaan. Alkuvuodesta korona vielä kuritti Suomea ja maailmaa, mutta samaan aikaan alkoi näkyä valonpilkahduksia sekä tapahtumakentällä että liike-elämässä. Usko palautui ja yhdessä näytimme, miten nopeasti pystymme kääntämään kurssin.

Tulostimme Anetcomilla yhden historiamme ennätysvuosista niin teippien kuin levyjenkin osalta. Iso kiitos tästä kuuluu teille hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Nyt tammikuussa 2023 näyttää siltä, että sama trendi jatkuu, vaikka ilmassa vellookin hieman harmaita pilviä. Uskomme vahvasti omaan tekemiseen ja siihen, että pystymme reagoimaan muutoksiin nopeasti niiden edellyttämällä tavalla. Helsinkiin avatun toimipisteemme osalta olemme edenneet askel kerrallaan. Olemme rakentamassa pääkaupunkiseudulle vahvaa myyntiorganisaatiota tämän kevään aikana.

Henkilöstöpuolella olemme vahvistuneet niin myynnissä, messutapahtumien toteutuksissa kuin tuotannossakin. Näiden ammattitaitoisten ihmisten avulla olemme valmiita kasvamaan seuraavalle tasolle yhdessä teidän kanssanne. Ihmisten lisäksi olemme myös uusineet viime vuoden aikana konekantaamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Helppous, nopeus ja joustavuus – ne ovat johtavat teemat, joita pyrimme seuraamaan!

Menestyksekästä alkuvuotta!
Terveisin,

Aku Kaukoluoto
Toimitusjohtaja

OHO!
Nyt tärähti tammikuun lopulle
äänekäs tarjous!

Tyylikäs Bluetooth®-kaiutin omalla logollasi vain 6,95€ (alv. 0 %/kpl)

Minimitilaus 50 kpl, useita eri värejä!

Nauti musiikista ja elokuvista missä tahansa oletkin yhdistämällä kaiutin Bluetooth-yhteensopivaan laitteeseen. Toimintasäde 10 metriä. Toimii yhdessä yleisimpien Bluetooth-teknologiaa hyödyntävien laitteiden kanssa, kuten iPhone, iPad ja Android Os -laitteiden kanssa.

Sisäänrakennettu mikrofoni mahdollistaa konferenssi- ja videopuhelut älypuhelimellasi.Viimeistelty tyylikkäästi kumilla. Kaiuttimessa USB-virtalähde.

Malli vaihtuu, joten tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää!

Jätä tarjouspyyntö