VAIHDETTAISIINKO IKKUNATEIPIT VAI VEDETÄÄNKÖ TAPETTIA SEINÄÄN?

Yritykset palailevat pienin askelin takaisin arkeen, ovet aukeavat niin kivijalkaliikkeissä kuin ostoskeskuksissakin. Nyt jos koska on oikea aika erottua muista, tai ainakin tiedottaa näkyvästi oman yrityksen palveluista. Jo pienikin muutos näkyvyydessä auttaa asiakkaita huomaamaan yrityksesi.

Me Anetcomissa teemme ikkunateippauksia, pieniä ja suuria, ihan jokaiselle yritykselle.
Olemme jo vuosia auttaneet asiakkaitamme markkinoimaan itseään näkyvästi ja tarvittaessa voimme olla apunasi aivan alkumetreiltä asti. Ideoimme miten sinun kannattaa kertoa asiakkaillesi yrityksesi palveluista, sen jälkeen suunnittelemme ja toteutamme teippaukset vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Näin vaivattomasti se käy: sinä valitset tyylin ja me hoidamme kaiken muun. Ja kun yritykselläsi menee hyvin, niin me saamme olla ylpeitä omasta työstämme.

Miltä yrityksesi liiketilat tai konttorin sisäpinnat näyttävät? Onko seinät maalattu kasarityyliin kirkkailla väreillä vai onko värimaailma hillityn valkoista? Meiltä saat myös laadukkaat tapetit, jotka voidaan toteuttaa yrityksen omista kuvista tai etsiä seinille oikeanlaisen fiiliksen. Sopisiko esimerkiksi kaupunkisilhuetti tai rauhoittava metsämaisema? Ja kun ulkoikkunat on teipattu ja neuvotteluhuoneen seinät tapetoitu, niin yrityksen uuden ilmeen kruunaa muutama tyylikäs kohologo seinällä.
Mukavaa ja aurinkoista kesän odotusta!

Ville Rytkönen
myyntipäällikkö
050 411 2170
ville.rytkonen@anetcom.fi

ONKO TOIMISTOSSA KESÄLLÄ KUUMA? TUTUSTU IKKUNAKALVOIHIMME!

Lämpö- ja UV-suojakalvot voidaan asentaa kaikenlaisiin kiinteistöihin ja rakennuksiin, jotka altistuvat runsaalle auringonvalolle.

Sisätilojen liiallinen lämpötilan nousu aiheuttaa paitsi tukalan olon ihmisille ja eläimille, se voi myös aiheuttaa teknisten laitteiden ylikuumenemista ja heikentää merkittävästi työtehoa. Ilmastoinnin huristessa täydellä teholla myös sähkölasku kasvaa. Lisäksi lämpö- ja UV-suojakalvot ovat huomaamattomat ja helppohoitoiset, sillä ikkunat voi pestä tavalliseen tapaan.

Me Anetcom Oy:ssa tarjoamme parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olemme johtavan 3M-kalvovalmistajan valtuuttama myynti- ja asennusliike eli käytämme vain parhaita laatutuotteita. Tilaa ilmainen konsultaatio: www.onkokuuma.fi