21.1.2021

Uudenvuodenlupaus

Vuosi 2020 jää varmasti historiankirjoihin, sillä se osoitti, kuinka nopeasti kaikki voi muuttua. Normaaleista asioista tuli outoja ja oudoista normaaleja. Näin erikoista vuotta en olisi uskonut kokevani ja todella toivon, ettei kukaan kohtaa vastaavaa enää uudestaan.

Meillä Anetcomissa mennyt vuosi sisälsi onnistumisia, mutta myös vastoinkäymisiä, pettymyksiä, hikeä ja kyyneleitä – eli tiivistetysti: oli haasteita isolla H:lla! Näin jälkeenpäin voin todeta, että niistä selvittiin lähes kuivin jaloin ja nyt jatketaan entistä vahvempana eteenpäin.

Outo ja haastava vuosi nosti esiin sen, miten tärkeä voimavara ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilökunta meille onkaan. Keskityimme työhyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja se olikin vuoden 2020 tärkein investointimme. Aloitimme myös työntekijöiden tehtäväkohtaiset ammattitutkinto koulutukset vahvistamaan yksilöllistä ammattitaitoa.

Olen erittäin iloinen siitä, että meillä on näin osaava, motivoitunut ja työhönsä sitoutunut henkilökunta. Se on tärkein lähtökohta koko organisaation kilpailukyvylle. Yrityksen on oltava hyvä ja haluttu työpaikka, jotta se voi menestyä.

Nyt olemme aloittaneet uuden vuoden, emmekä vilkuile enää menneeseen, vaan katse on tiukasti eteenpäin. Uudenvuodenlupaukseni on, että tulemme edelleen kehittämään ja ylläpitämään henkilöstömme työhyvinvointia ja näin pitämään asiakastyytyväisyyden hyvällä tasolla. Sen lupaan!

Hyvää alkanutta vuotta!

Jarkko Hietala
Toimitusjohtaja
040 587 6633
jarkko.hietala@anetcom.fi

Jätä tarjouspyyntö