TOIMITILAN ULKOASU LUO VAHVAN MIELIKUVAN YRITYKSESTÄ

Yrittäjä, katsopas toimitilojasi hetki asiakkaan silmin. Miltä näyttää, onko yritys helppo huomata jo kauempaa? Vai epäiletkö, että suurin osa ihmisistä kulkee ohi yritystä lainkaan havaitsematta?

Jos haluat näkyä, erottua muista ja tehdä vaikutuksen asiakkaisiin, niin pyydä Anetcom avuksi. Meillä on pitkä ja vahva kokemus toimitilojen näkyvyyden parantamisesta. Autamme sinua mielellämme, oli kyse sitten ulkoasun eloon herättämisestä, opasteiden oikeasta sijoittelusta tai vaikkapa ohjauksesta liiketilan sisällä. Teemme myös irtotarroja, joilla merkitset tuotteesi joko pysyvästi tai kampanjateipeillä.

Ulkoasulla on suuri merkitys siihen minkälaisen mielikuvan asiakkaasi saa yrityksestäsi – ja kuinka sinut ylipäätään löydetään. Visuaalinen ilme kertoo osaltaan yrityksen tarinaa.
Ammattitaidolla toteutetut näyttävät teippaukset, opasteet ja kyltit herättävät asiakkaan mielenkiinnon ja ohjaavat hänet vaivattomasti perille. Tulijan hyvä fiilis vain vahvistuu, kun yrityksen sisätilojenkin ilme on tarkkaan mietitty ja toteutettu. Ota siis hyvän ensivaikutelman saanut asiakas vastaan, ja lopun osaatkin itse parhaiten!

Älä unohda myöskään yrityksesi henkilö-, paketti- ja jakeluautoja. Ajoneuvoteippaukset ovat tehokas tapa yrityksen ilmeen esiintuomiseen ja liiketoiminnan markkinoimiseen. Voimme vaihtaa vaikka koko auton värityksen yrityksesi ilmeen mukaiseksi ja toteuttaa teippaukset, jotka keräävät katseet kaikkialla missä auto liikkuukin. Meillä on Suomen isoin teippaushalli, tänne mahtuu kalustoa koosta riippumatta.

Opastavin ja näkyvin terveisin

Janne Riikola