TERVETULOA SUOMEN SUURIMPAAN TEIPPAUSHALLIIN!

Onko yritykselläsi henkilöautoja, jakeluautoja, raskasta kalustoa tai vaikka skootteri? Oli menopeli minkä kokoinen tahansa, niin sen pintojen mainoshyödyntäminen on yksi tehokkaimmista tavoista saada yritykselle näkyvyyttä. Mieti vain montako silmäparia näkee ajoneuvoyhdistelmän, joka ajaa vuosittain miljoona kilometriä! Myös pienempi ajoneuvo varmasti huomataan, kunhan laitat viestisi tyylikkäästi näkyville.

Mainosten laatuun kannattaa panostaa aina – ja me Anetcomissa todella osaamme ajoneuvojen teippauksen. Olemme tehneet niitä valtavan määrän erikokoisiin ajoneuvoihin aina moottoripyöristä täysperävaunuyhdistelmiin. Esimerkiksi kaikkien Onnibussien näyttävät teippaukset ovat Anetcomin toteuttamat.

Ajoneuvokaluston teippaus vaatii tilavan ja oikeanlaisilla valoilla varustetun hallin. Meiltä löytyy Suomen suurin asennushalli, jossa voidaan teipata useita isojakin ajoneuvoja kerralla. Kaikenlainen personointi onnistuu, on sitten kyse pelkästä yrityksen nimestä tai isoista ja värikkäistä, koko auton peittävistä teippauksista.

Ja jos ajoneuvosi ulkopintojen väri kyllästyttää, niin me vaihdamme sen mieleiseksi. Sävyjä riittää enemmän kuin tarpeeksi eli jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Uuden teippauksen jälkeen voidaan vielä tummentaa auton ikkunat, mikä kruunaa ajoneuvon ulkonäön ja estää ulkopuolisia näkemästä sisälle. Kalvotukset myös pitävät sisätilat viileämpinä ja estävät auringosta johtuvaa häikäisyä.

Meillä on syksylläkin hallissa kuivaa, tervetuloa siis Pirkkalaan palveltavaksi.

Ville Rytkönen
myyntipäällikkö
050 411 2170
ville.rytkonen@anetcom.fi