23.8.2021

Tapahtumat tulkaa jo takaisin

Asiakaskohtaamiset ovat tärkeitä ja yrityksen näkyvyys tapahtumissa vielä tärkeämpää. Anna meidän auttaa välittämään viestisi asiakkaille. Meiltä Anetcomista saat nopeasti materiaalisi matkaan, kun tarvitset niitä tapahtumissasi.

Teemme vahvalla ammattitaidolla ja 30 vuoden kokemuksella seinäkkeet, roll upit, pöydät ja muut mainostuotteet, joilla yrityksesi erottuu tyylikkäästi edukseen.

HERÄTÄ HUOMIOTA – TEIPPAUTA AUTOSI

Messuja odotellessa kannattaa muistaa autoteippaukset. Kuorma-autojen ja pakettiautojen kyljissä mainos kerää katseita ja herättää huomiota ympäri vuoden. Hyvin tehty autoteippaus onkin tyylikäs osa yrityksen kokonaismarkkinointia. Tarvittaessa me hoidamme myös teippauksen suunnittelutyön, ja ensiluokkaisilla materiaaleilla teipattuna lopputulos näyttää hyvältä pitkään. Toimimme koko Suomen alueella, aina Hangosta Inariin saakka.

Ajoneuvokaluston teippaus vaatii tilavan hallin. Tiesitkö muuten, että meiltä löytyy Suomen suurin asennushalli, jossa onnistuu useiden ajoneuvojen teippaus samalla kertaa? Saat meiltä juuri sellaisen personoinnin kuin haluat, on sitten kyse pelkästä yrityksen nimestä tai isoista ja värikkäistä, koko auton peittävistä teippauksista.

Ja jos ajoneuvosi ulkopintojen väri kyllästyttää, niin vaihdamme sen mieleiseksi. Sävyjä riittää enemmän kuin tarpeeksi. Auton värin vaihtamisen jälkeen voidaan vielä tummentaa autosi ikkunat. Kalvotukset pitävät sisätilat viileämpinä ja estävät auringosta johtuvaa häikäisyä, kruunaavat ajoneuvon ulkonäön sekä estävät ulkopuolisia näkemästä sisälle.

Tervetuloa Pirkkalaan palveltavaksi!

Jätä tarjouspyyntö