28.9.2021

ONNEA MESTARUUDESTA MANSE PP!

URHEILUSSA MARKKINOINTI TAVOITTAA VARMASTI

Anetcom on jo vuosia tukenut useita pääsarjajoukkueita varsin menestyksekkäästi. Samalla olemme toteuttaneet monien muidenkin joukkueiden ja seurojen asiakasnäkyvyyttä ja markkinointia.

Tamperelainen Manse PP:n miesten joukkue voitti Suomen mestaruuden Superpesiksessä ja Mansen naiset puolestaan ylsivät hienosti pronssille omassa Superissaan, isot onnittelut vielä molemmille! Anetcomin kädenjälki näkyi tänäkin vuonna vahvasti Manse PP:n kotistadionilla Kaupissa, melkein kaikki markkinointiin liittyvät materiaalit ovat tulleet meiltä. Olemme tehneet Kauppiin esimerkiksi banderolleja, levytulostuksia, itseseisovia mainoslippuja sekä Keisari-katsomon mainontaa.

Sama koskee Veikkausliigassa pelaavaa Ilvestä; Ratinan stadion on ”kalustettu” meillä tehdyllä markkinointimateriaaleilla. Eikä unohdeta korista. Helsinki Seagulls on Stadin paras joukkue Korisliigassa ja meidän ammattitaitomme näkyy vahvasti Töölön kisahallin lattiasta kattoon. Pirkanmaan ykkönen koriksessa on BC Nokia. Toteutamme Nokialle kaikki ottelumarkkinoinnin näkyvät tuotteet ja VIP-tilakin tehdään ISOSTI täysin uusiksi.

Kaikkia urheilujoukkueita ja seuroja yhdistää halu markkinoida omaa toimintaansa ja luoda pitkiä, pysyviä asiakassuhteita kumppaneidensa kanssa. Me autamme toteuttamaan näyttävät kumppaninäkyvyydet kaikenlaisissa halleissa ja areenoilla ympäri Suomen, tämä on tuttua hommaa meille.

Ota siis reilusti yhteyttä, jos ja kun teidänkin urheiluseuranne tai yhdistyksenne haluaa parantaa näkyvyyttä sekä saada uudet ja tehokkaat markkinointituotteet tapahtumiinne. Tulemme käymään ja ideoidaan yhdessä miten saatte tehokkuutta ja näkyvyyttä markkinointiin asiakkaidenne suuntaan. Meiltä löytyy taatusti uusia ideoita tällä saralla.

Urheilullista syksyn jatkoa.

Ville Rytkönen
myyntipäällikkö

Jätä tarjouspyyntö