22.12.2021

LAADUKAS TYÖN JÄLKI, TYYTYVÄISET ASIAKKAAT JA SITOUTUNUT HENKILÖKUNTA

Vuosi 2021 on lopuillaan, kohta vietetään joulua ja sitten vaihdetaankin jo uuteen vuoteen. Me Anetcomilla teemme kovasti töitä sen eteen, jotta yrityksesi näkyisi entistä paremmin myös ensi vuonna.

Olemme avoinna joulun välipäivinä normaalisti klo 8-16, joten tervetuloa meille palveltavaksi.

Uusi vuosi – uusi ilme!

Olisiko sinun yrityksellä tarve päivittää liiketilasi, myymäläsi tai konttorisi ilme? Jos suunnitelmissasi on vaikkapa vaihtaa vain neuvotteluhuoneen tapetti, uusia opastekyltit tai lisätä lattiatarrat, niin ota ihmeessä meihin yhteyttä. Saat meiltä kaiken avun aina suunnittelussa toteutukseen ja lopputulos on varmasti mieleisesi.

Kiitos kuuluu kaikille!

Meillä Anetcomissa on ollut työntäyteinen vuosi, kiitos siitä kuuluu kaikille asiakkaillemme ja muille yhteistyökumppaneillemme. Olemme päässeet tänä vuonna toteuttamaan monenlaisia mielenkiintoisia mainosprojekteja ja jokainen tehty työ on ollut meille monella tapaa innostava.

Laadukasta työn jälkeä ja tyytyväisiä asiakkaita ei olisi ilman ammattitaitoisia työntekijöitämme. He ovatkin meille erityisen tärkeitä. Viimeisten kahden vuoden aikana olemme panostaneet merkittävästi työntekijöidemme työviihtyvyyteen ja työssä jaksamiseen. Lupaamme jatkaa tätä panostamista myös ensi vuonna.

Mukavaa joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta!

Jätä tarjouspyyntö