KIITOS KULUNEESTA VUODESTA JA TERVETULOA PALVELTAVAKSI!

Poikkeuksellinen vuosi on päättymässä. Haluammekin nyt kiittää teitä, arvoisat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna.

Koronapandemia sai maailmanlaajuisesti aikaan monenlaisia toimia ja rajoituksia, ja aiheutti haasteita myös yrityksellemme. Me Anetcomissa toimimme kuitenkin aktiivisesti koko vuoden. Olemme tehneet asiakkaillemme muun muassa mainosteippauksia ja erilaisia opastekylttejä sekä asentaneet auringonsuojakalvoja. Ainoastaan tapahtumiin liittyvät teippaus- ja banderollityöt vähenivät, kun erilaisia tilaisuuksia peruttiin koronan vuoksi.

Reipas työtahti jatkuu edelleen ja olemme valmiina palvelemaan myös vuoden viimeisillä viikoilla. Meiltä saat kaiken kokoiset mainostuotteet ja -ratkaisut, kun haluat mahdollisimman tehokasta näkyvyyttä. Toteutettaisiinko yrityksellesi uuden vuoden kunniaksi kokonaan uusi ilme? Tyylikkäiden ikkuna- ja ajoneuvoteippausten avulla liiketilasi ja autosi kiinnittävät tehokkaasti ohikulkijoiden huomion. Voit jättää kaiken suunnittelusta alkaen meidän huoleksemme: Toteutamme ratkaisun, johon olet varmasti tyytyväinen!

Loppuvuoden arkipäivinä olemme avoinna normaalisti klo 8–16, palvelemme teitä myös uudenvuoden aattona. Sen sijaan jouluaattona olemme jo joulun vietossa.

Mukavaa joulun aikaa ja näyttävää uutta vuotta 2021!

Jarkko Hietala
Toimitusjohtaja
040 587 6633
jarkko.hietala@anetcom.fi