19.8.2022

KAIKKIEN AIKOJEN PARAS FESTARIALUE

Tänä vuonna toteutamme Pohjoismaiden suurimman hip hop -festivaalin, Blockfestin, kaikki painopinnat teipeistä ja opasteista aina jättikokoisiin lavakankaisiin asti. Tavoitteenamme on ollut osaltamme rakentaa tähän mennessä kaikkien aikojen paras Blockfestin festarialue.

Valmistelut ja tuotanto ovat olleet koko kesän täydessä vauhdissa. Lopputulosta pääsee ihailemaan tulevana viikonloppuna 19.-20. elokuuta Ratinan Stadionilla Tampereella.– Olemme tänäkin vuonna toteuttaneet monenlaisia projekteja eri tapahtumille ja festivaaleille ympäri Suomen. Mukana on niin isoja kuin pieniäkin tapahtumia. Täysin ansaitusti vuoden ehdoton kruununjalokivi on kuitenkin loppuunmyyty Blockfest. Olemme erittäin ylpeitä ja kiitollisia saamastamme luottamuksesta. Kiitos Blockfest, toimitusjohtaja Aku Kaukoluoto sanoo.

Blockfest jäi järjestämättä kahtena edellisenä kesänä, joten kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut valtava. Hip hop -musiikin ykköstapahtuma elää ja hengittää genren kehityksen mukana ja tänäkin vuonna artistikattaus on laadukas niin ulkomaisten kuin kotimaisten esiintyjien osalta.

Jätä tarjouspyyntö