21.4.2021

Ikkunateippaus – näyttävää mainospintaa

Onko teidän toimitilanne mainospinnat hyödynnetty parhaalla mahdollisella tavalla? Ikkunateippaukset ovat merkittävä osa yrityksen ulkoista ilmettä ja tehokas markkinointikeino.

Me Anetcomilla voimme toteuttaa yrityksellesi näyttävän ja erottuvan ilmeen ikkunateippauksin sekä kylteillä, ja kaikkihan onnistuu tarvittaessa myös muotoon leikattuna. Laadukkaat ikkunateippaukset ja kyltit ovat kustannustehokasta mainontaa, joka toimii kellon ympäri ja ilman mitään mediakustannuksia. Näyttävä toimitilamainonta vahvistaa brändiä, toimii selkeänä opasteena ja sen avulla pystytään helposti toteuttamaan myös kampanjamarkkinointia.

Mainontaan on mahdollista yhdistää lämmöntorjunta ja turvallisuus, kun ikkunaan asennetaan mainosteippauksen yhteydessä myös auringonsuoja-, turva- ja/tai etsauskalvot. Olemme 3M:n valtuuttama myynti- ja asennusliike eli saatte meiltä varmasti markkinoiden parhaimmat materiaalit ja tietysti ammattitaitoisen palvelun. Valtakunnallinen asennusorganisaatiomme palvelee asiakkaita kokonaisvaltaisesti etelästä pohjoiseen. Tervetuloa palveltavaksi, suunnittelusta toteutukseen.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Tommi Alanen
projektipäällikkö
040 096 8970
tommi.alanen@anetcom.fi

Jätä tarjouspyyntö