10.3.2021

Ikkunakalvot parantavat viihtyisyyttä ja turvallisuutta

Taas on se aika vuodesta, kun aurinko loistaa ja lämmittää aina vain aiemmin aamulla ja myöhempään illalla. Tämän huomaa myös ikkunan takana: huoneen lämpö nousee ja valo tulee voimakkaammin sisälle. Ja kuten edellisistä kesistä muistetaan, niin liiallinen valo ja lämpö saattavat häiritä työntekoa tai lepoa.

Auringonsuojakalvot ovat hyvin tehokas ratkaisu lämpö- ja valohaitan torjunnassa, mikä näkyy myös kesällä kiinteistön viilennyskustannuksissa. Nykyaikaiset kalvot kestävät pitkään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Ja meillä valinnanvaraa riittää joka kohteeseen, tummentavista kalvoista melkein näkymättömiin, peilikalvoja unohtamatta. Liikekiinteistöihin löytyy myös sertifioituja murto- ja sirpalesuojakalvoja. Ikkunoiden pinta-ala on kasvanut huomattavasti, joten usein on viisasta sirpalesuojata osa ikkunoista vahinkojen varalta. Tällöin lasirikon sattuessa vältytään henkilövahingoilta.

Me Anetcomilla olemme tehneet auringonsuojauksia vuosikausia ja olemme valtuutettu asennusliike. Voit siis huoletta antaa koko projektin meidän hoidettavaksemme, valitsemme ja asennamme laadukkaat kalvot ikkunoihisi avaimet käteen -periaatteella. Tiedämme mikä kalvo sopii mihinkin ja ammattitaitoa löytyy ihan jokaiseen kohteeseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Lisäinfoa löydät myös onkokuuma.fi -sivustolta.

Ville Rytkönen
myyntipäällikkö
050 411 2170
ville.rytkonen@anetcom.fi

Jätä tarjouspyyntö