HAKAMETSÄN JÄÄHALLI – KYMMENIÄ TUHANSIA NELIÖITÄ MAINOKSIA JA TUHANSIA TYÖTUNTEJA!

Toteutimme Ilvekselle ja Tapparalle laitamainokset Hakametsän jääkiekkokaukaloon ensimmäisen kerran jo vuonna 2000. Yrityksemme työllisti silloin kolme henkilöä ja tämä oli meille vuoden merkittävin projekti. Hoidimme tehtävän valtavalla intohimolla ja ylpeydellä, saimmehan tehdä mainokset Suomen ensimmäiseen jäähalliin!

Tästä alkoi pitkä yhteistyömme molempien tamperelaisjoukkueiden kanssa eli olemme tehneet jäähallimainoksia jo yli 20 vuoden ajan. Viimeiset kolme liigakautta olemme toimineet Ilveksen mainoskumppanina hallissa, joten hommat jatkuvat Hakametsässä edelleen.
Laitamainosten lisäksi teemme valomainoksia, porrasteippauksia, käytävien banderolleja, lipputuotteita – oikeastaan kaiken hallilla näkyvän mainonnan.

Peräti 21:een liigakauteen onkin mahtunut valtava määrä toteutuksia: Noin 7 000 neliömetriä laitamainoksia ja lähes 10 000 neliömetriä jäämainoksia, lukematon määrä mainoskylttejä, valomainoslevyjä, lattiatarroja, pressuverhoja ynnä muuta. Sekä tietysti tuhansia tuotanto- ja asennustyötunteja.

Toteutamme Hakametsän mainokset tälläkin kaudella yhtä vahvalla intohimolla ja ylpeydellä kuin vuonna 2000. Se on meille edelleen vuoden merkittävin projekti

Anetcomilta saat mainokset kaikkiin urheilutapahtumiin

Tampereella pelaa kaksi loistavaa kiekkoseuraa samassa hallissa ja molemmilla on omat sponsorinsa, jotka näkyvät kaukalon laitamainoksista kyseisen joukkueen faneille. Hakametsän erikoisuus onkin, että mainokset käännetään ympäri jokaisen pelin jälkeen, eli noin 50 kertaa vuodessa.

Jäämainokset tehdään joka vuosi uudestaan, ne hoidetaan jään alle juuri ennen kauden alkua. Ne ovat isoja, keskiympyrän ja aloitusympyröiden sisälle mahtuu melkein 70 neliömetrin mainos. Muiden jäässä olevien mainospaikkojen koot vaihtelevat 10–20 neliömetrin välillä.

Toteutamme mainokset jäähallin lisäksi myös muihin isoihin urheilutapahtumiin. Teemme yhteistyötä useiden tamperelaisten urheiluseurojen kanssa, joten eri lajit ja hallit ovat tulleet tutuiksi. Olemme tehneet niin aitabanderolleja kuin katsojien ohjauskylttejä, ja kaikkea siltä väliltä. Yleensä, kun tapahtuman startti lähenee, niin kiire kasvaa. Tämäkin on meille tuttua ja olemme valmiit venymään aina tarvittaessa, jotta sinun tapahtumasi onnistuu.

Urheilullista talven odotusta kaikille!

Jarkko Hietala
Toimitusjohtaja
040 587 6633
jarkko.hietala@anetcom.fi