AUTOTEIPPAUS ON ARVOKASTA MAINOSPINTAA – VAI ONKO?

Yritysten päättäjät aina miettivät ja pohtivat, miten saada paras hyöty käytetyille markkinointieuroille. Mikä markkinointivaihtoehdoista tuo eniten liikevaihtoa yritykselle? Onko kysymykseen oikeaa vastausta? Mielestäni ei ole vain yhtä oikeaa. On useita hyviä ja kun niitä yhdistää, niin kokonaisnäkyvyys ja tunnettuus yrityksellä paranee.

Yksi vaihtoehdoista on yrityksen ajoneuvot, esimerkkinä pakettiautot. Pakettiautoteippaukset maksavat muutamasta satasesta aina noin 3000 euroon saakka. Se saattaa aluksi kuulostaa kalliilta, mutta vuoden kaikille työpäiville tai auton ajetuille kilometreille laskettaessa asiassa päästäänkin ihan eri näkökulmaan.

Esimerkiksi yrityksen pakettiauto on käytössä 4 vuotta ja ajokilometrejä tulee 25 000 km/vuosi. Käytetään autoteippauksen keskiarvohintana 1500 euroa, jolla saadaan teipattua pakettiautosta erottuva ja näkyvä.

Näin pääsemme noin 1,50 euron kustannukseen per työpäivä. Ajettua kilometriä kohti kustannus on noin 1,5 senttiä. Mitä mieltä olet, onko arvokasta markkinointia?

Yhtenä lisäetuna auton teippauksessa on myös maalipinnan säilyminen parempana. Teippi suojaa maalipintaa fyysisiltä rasituksilta sekä UV-säteiltä. Kun teipit – monien vuosienkin päästä – poistetaan, on maalipinta sen alla kuin uusi.

Olkoon ajoneuvosi sitten golfkärry, pakettiauto, yhdistelmärekka tai jotain siltä väliltä, niin teippaus onnistuu meillä, meidän omassa asennushallissamme Pirkkalassa. Anetcom on 3M-valtuutettu myynti- ja asennusliike Pirkanmaalla. Haluamme palvella, tervetuloa!

Mukavaa ja
aurinkoista kesää!

Tommi Alanen
projektipäällikkö
040 096 8970
tommi.alanen@anetcom.fi

Olemme täällä sinua varten,
tervetuloa hyödyntämään osaamistamme!