3.5.2022

AURINKOISTA KEVÄTTÄ ANETCOMISTA

Viime vuoden pitkä kuuma kesä on ihmisillä vielä hyvässä muistissa ja tästä syystä auringonsuojakalvojen kysyntä on alkanut mukavasti. Nyt onkin hyvä aika tehdä tilaus, teemme niiden asennuksia keväästä aina syksyyn eli kelien viilenemiseen asti.

Auringonsuojakalvot ovat fiksu valinta kodin lisäksi myös työpaikan ikkunaan. Kirkas auringonvalo saattaa haitata työskentelyä niin tehtaalla kuin toimistossakin, ja korkeaksi kipuava lämpö aiheuttaa muusta kuin kiireestä johtuvaa työpaidan kastumista.

Parhaimmillaan kalvot torjuvat yli 50 prosenttia sisätiloihin pääsevästä auringon häikäisystä ja lämpösäteilystä. Auringonsuojakalvoilla saadaankin tehokkaasti pienennettyä sisälämpötilaa ja näin luotua viihtyisät asumis- ja työskentelyolosuhteet.
Ikkunoita voi kuitenkin edelleen pestä normaalisti, eikä osaa kalvoista edes huomaa lasien pinnoista juuri ollenkaan. Valikoimistamme löytyvät kirkkaiden kalvojen lisäksi myös voimakkaasti tummentavat ja peilikalvot. Niillä saa tyylikkäät ikkunat ja ne myös estävät ohikulkijoita näkemästä sisälle valoisaan aikaan. Kaikilla kalvoillamme on valmistajan pitkä takuu.

EROTTUVAT MAINOSTEIPPAUKSET HUOMATAAN

Meiltä luonnistuvat kaikenlaisten liiketilojen ehostukset, joilla yrityksesi erottuu edukseen. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat mainosteippaukset kaikenlaisiin pintoihin, niin isoihin kuin pieniinkin.

Tiesithän, että mainosteippaukset ovat tehokas markkinointikeino, niillä saadaan yritykselle mukavasti näkyvyyttä. Eikä aina tarvitse uudistaa koko ovea tai ikkunaa, vaan jo pienetkin päivitykset erottuvat ohikulkijoiden silmään positiivisesti. Myös sisätiloihin voimme tehdä tyylikkäitä teippauksia, uudistaa seinäpinnat tai vaikka muuttaa keittiökaappien ovet toisen värisiksi.

ANETCOMILLA 30-JUHLAVUOSI

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta perheyrityksemme perustamisesta. Tuolloin vuonna 1992 sai alkunsa Mainos Hietala Oy.
Paljon on matkalle mahtunut hienoja ihmisiä ja yhteisiä hetkiä. Tervetuloa palveltavaksemme!

Olemme ylpeitä näiden vuosikymmenten aikana kertyneestä vahvasta kokemuksesta ja ammattitaidosta.
Teippaamme kaikenlaisia kohteita ympäri kotimaata ja nyt myös rakkaassa länsinaapurissamme Ruotsissa,
jossa ensimmäiset kohteet ovat parhaillaan valmistumassa.

Jätä tarjouspyyntö