1.3.2022

AURINGONSUOJAKALVOT SÄÄSTÄVÄT ENERGIAA

Ihanaa aurinkoa, sen valoa ja lämpöä, on saatu taas odottaa pitkän pimeän talven yli. Mutta kunhan kesä lähestyy, niin aurinko alkaa lämmittää sisätiloja mukavasti – ja joskus jopa tukalasti.

Sisätilojen lämmön nousuun meiltä löytyy hyvä ja tehokas apu: auringonsuojakalvot. Niillä voidaan estää iso osa ikkunoista tulevasta lämpösäteilystä, sillä kalvo heijastaa auringonsäteet pois lasista. Samalla myös vähennetään UV-säteilyn aiheuttamaa huonekalujen ja tekstiilien haalistumista.

Kannattaa lisäksi huomioida, että aurinkosuojakalvojen avulla säästät energiaa eli rahaa. Kalvot auttavat pitämään sisälämpötilan kesäaikaan viileänä ilman täydellä teholla huhkivaa ilmastointia, ja talven tullen ne vähentävät lämmityksen tarvetta pitämällä lämmön paremmin sisätiloissa.

Tummentavilla kalvoilla puolestaan torjutaan suoran valon aiheuttamaa häikäisyä, mikä helpottaa näyttöpäätetyöskentelyä ja ruudun katselua. Luonnonvalo tulee huoneeseen kauniisti myös kalvojen läpi, mutta koska aurinko paistaa sisätiloihin epäsuorasti, niin se luo pehmeämmän valon työskentelyä varten.

Auringonsuojakalvot voidaan asentaa esimerkiksi ajoneuvoihin, toimistoihin, teollisuusrakennuksiin, näyteikkunoihin, asuntoihin sekä parveke- ja terassilaseihin, eli melkein mihin vaan.

Me Anetcomilla autamme sinua oikeanlaisten aurinkosuojakalvojen valinnassa, ja tarjoamme pintojen mittauksen veloituksetta ennakkotilauksen tehneille maaliskuun loppuun mennessä. Tartu tarjoukseen!

Jätä tarjouspyyntö