Mainostekstiilit

Yrityksesi työntekijät ovat tärkein käyntikorttisi ja yksi näkyvimpiä mainospaikkojasi. Työntekijät viestivät yrityksestäsi paitsi puheilla ja teoilla, myös kokonaisolemuksellaan. Siksi kannattaa panostaa siihen, mitä heillä on yllään. 

Anetcom tarjoaa laajan valikoiman erilaisia mainostekstiilejä. Rekeistämme löydät vaatteet niin vaativaan ammattilaiskäyttöön kuin rennonpaan tapahtumissa edustamiseenkin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi juuri oikeat tuotteet. Käyttötilanteeseen nähden oikein valittu sopiva tuote on ilo käyttää niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Valikoimastamme löydät kaikki tekstiilit, mitä ikinä tarvitset: t-paidat, collegepaidat ja -hupparit, takit, housut, pikeepaidat, lippikset ja pipot, huomiovaatteet sekä paljon muuta. Kaikki tuotteet ovat saatavissa yrityksesi logolla brändättynä. 

Voimme tuoda yrityksesi ilmeen osaksi vaatetta sen materiaalista riippuen esimerkiksi perinteisesti brodeeraten tai modernilla sublimaatiotekniikalla värin suoraan kuidun sisälle painaen. Valitsit minkä tuotteen ja käsittelytekniikan tahansa, voit olla varma tyylikkäästä ja korkealaatuisesta lopputuloksesta.

Lisäksi voimme tarjota teille kattavan valikoiman jakotuotteita messuille ja muihin tapahtumiin.

Tarjoukset

SnapBack suoralippa

Klassikko. Korkeaprofiilinen trendikäs 

suoralippa. SnapBack kiinnitys tekee lippiksestä sopivan jokaiselle. Jämäkkä olyesteri-twill pitää lippiksen ryhdikkäänä. 

Koko vastaa noin kokoa 58. 

Väripaletissa on mistä valita!

Lippiksen hinta 

8,90€ alv. 0 % kpl

Hinta sisältää yhden brodeeratun logon 

(logon leveys max 6cm)

Uuden logon ohjelmointikustannus 

45,00 € alv. 0 %.

Minimi tilausmäärä 25 kappaletta

Baseball-lippalakki

Pysyy ryhdikkäänä jämäkän polyesteri-twill-materiaalin ansiosta. Takana oleva solkikiinnitys on paitsi siistin tyylikäs myös käytännöllinen.

Monipuolisesta värivalikoimasta löytyy lippis moneen makuun.

Lippiksen hinta 

8,50 € alv. 0 % kpl

Hinta sisältää yhden brodeeratun logon 

(logon leveys max 6cm)

Uuden logon ohjelmointikustannus 

45,00 € alv. 0 %.

Minimi tilausmäärä 25 kappaletta

Jätä tarjouspyyntö