UV-kalvo

UV-suojakalvo estää haitallista säteilyä

Laadukas UV-suojakalvo blokkaa auringon aiheuttamasta säteilystä jopa 40–80 prosenttia ja ehkäisee samalla myös haalistumista ja häikäisyä. Laadukkaat UV-kalvot ovatkin kustannustehokas ja helppo ratkaisu haitallista ultraviolettisäteilyä estämään.

Valikoimistamme löytyy erilaisia UV-kalvoja runsain mitoin – jokaiseen kohteeseen on tarjolla taatusti sopiva vaihtoehto, puhuttiin sitten toimisto-, liike tai teollisuustilasta, tai ihan vaan omasta kodista. Kaikki käyttämämme UV-kalvot ovat kestävää 3M ja Rayno -laatua. Asennamme UV-kalvot paikoilleen Tampereella, muualla Pirkanmaan alueella sekä ympäri Suomea avaimet käteen -periaatteella.

UV-kalvo on erinomainen sijoitus

Etenkin syksyisin UV-kalvoille on tarvetta, kun aurinko roikkuu matalalla ja paistaa suoraan ikkunoista sisään pitkän aikaa. Ota meihin yhteyttä ja kerro omista tarpeistasi – löydämme parhaan ratkaisun juuri sinun kiinteistösi ikkunoihin! Anetcomin asiantuntijoiden asennuskäynnin jälkeen saat nautiskella auringosta sisätiloissa ilman huolta ultraviolettisäteilyn aiheuttamista ongelmista.

Jätä tarjouspyyntö