Aurinkosuojakalvo autoon

Onko autosi kesällä kuin sauna? Porottaa aurinko suoraan takapenkille? Pauhaako ilmastointi aina täysillä?

Aurinkosuojakalvo on läpinäkyvä, optisesti kirkas ikkunoihin asennettava kalvo, joka heijastaa osan auringon säteilystä poispäin ikkunoista. Kun hankit aurinkosuojakalvot autoon, vältyt suurimmalta auringonpaahteelta eikä autosi sisälämpötila nouse tukahduttavan korkealle.

Auton aurinkosuojakalvot parantavat sekä ajomukavuutta että turvallisuutta

Aurinkosuojakalvot voidaan asentaa kaikille lasipinnoille, eli täten myös auton ikkunoihin. Niiden tarkoituksena on ehkäistä häikäisyä sekä vähentää auringon säteilemää lämpöä ja UV-säteilyä heijastamalla auringon säteet pois ikkunan pinnasta.

Auton aurinkosuojakalvot hyödyttävät erityisesti kesällä ja auttavat pitämään auton sisälämpötilan sopivan viileänä. UV-säteilyn vähentyminen ehkäisee myös autojen sisäpintojen haalistumista. Tarpeidesi vastaavat ja huolellisesti asennetut aurinkosuojakalvot maksavat itsensä takaisin tuomalla monia hyötyjä.

Aurinkosuojakalvojen hyödyt autossa

  • Viileämpi auton sisälämpötila
  • Ilmastoinnin tarve vähenee
  • Tyylikäs ja huoliteltu ilme sekä auton arvon kohoaminen
  • Häikäisyn väheneminen parantaa turvallisuutta
  • UV-säteilyn vähentyminen ehkäisee auton sisäpintojen haalistumista
  • Kalvot myös estävät ikkunoiden sirpaleiden leviämisen onnettomuustilanteessa

Aurinkosuojakalvot autoosi ammattitaitoisesti asennettuna

Olemme valtuutettu jälleenmyyjä ja asennusliike huippulaadukkaille 3M-aurinkosuojakalvoille. Lisäksi tarjoamme Rayno, Oracel ja Avery -aurinkosuojakalvojen asennukset. Käytämme asennuksissa vain kaikkein laadukkaimpia ja kestävimpiä kalvoja.

Teemme kalvotukset autoosi mittatilaustyönä vaivattomasti, avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan parhaiten juuri sinun autoosi sopivat ikkunakalvot!

Jätä tarjouspyyntö