3M-aurinkosuojakalvot

Anetcom on valtuutettu 3M-ikkunakalvojen asennusliike. Täten voit olla varma, että aurinkosuojakalvosi ovat varmasti laadukkaat sekä asennettu asianmukaisesti.

3M tuottaa kaikki valmistukseen käytettävät materiaalit, kuten liimat ja pinnoitteet, itse. Tämä on ehkä yksi syistä, miksi 3M on ollut jo vuosikymmenten ajan markkinoiden arvostetuimpia ikkunakalvovalmistajia.

MITÄ OVAT AURINKOSUOJAKALVOT?

3M-aurinkosuojakalvot heijastavat auringon säteitä pois ikkunalasin pinnasta. Aurinkosuojakalvojen tarkoituksena on vähentää auringon säteilylämpöä, UV-säteilyn aiheuttamaa haalistumista sekä ehkäistä häikäisyä.

3M-aurinkosuojakalvojen toimivuus perustuu metallipinnoitteeseen, joka heijastaa auringon säteitä pois lasin pinnasta, mikä vähentää huoneeseen siirtyvän säteilyn määrää. Vaikka kalvoissa on metallipinnoite, ne ovat kuitenkin läpinäkyviä ja optisesti kirkkaita.

AURINKOSUOJAKALVOJEN EDUT

Energiansäästö

Lämmityksestä ja ilmastoinnista aiheutuvat kulut ovat yksi merkittävimpiä tekijöitä, jotka nostavat asunnon tai liiketilan kokonaiskuluja. Auringon säteily voi nostaa kesäaikaan kiinteistön lämpökuormaa jopa 60 % – mikä tietenkin vaikuttaa sisätilojen lämpötilaan. 3M-aurinkosuojakalvot vähentävät tuota lämpökuormaa.

Kun kiinteistöön kohdistuva lämpökuorma vähenee, sisätilat pysyvät miellyttävän viileinä myös kesäkuumalla – ilman, että ilmastointi huutaa täydellä teholla. Aurinkosuojakalvot auttavat toisaalta myös pitämään lämpimän ilman paremmin sisällä ja täten vähentävät talvipakkasilla myös lämmityksen tarvetta. Oli siis kesä tai talvi, aurinkosuojakalvot tuovat sinulle merkittävää säästöä.

Asumis- ja työskentelymukavuuden paraneminen

Tiesitkö, että kun työtilojen lämpötila ylittää 23 astetta, tuotannon tehon on todettu laskevan jopa 5 % asteelta? Ihanteelliset työolosuhteet saavutetaan useiden muiden tekijöiden ohella myös sopivalla lämpötilalla sekä sopivalla määrällä luonnonvaloa.

3M-aurinkosuojakalvot auttavat pitämään asunnon, toimiston, liiketilan tai tuotantotilan lämpötilan sopivana – kesäisin mukavan viileänä, talvella tarpeeksi lämpimänä. Ne eivät kuitenkaan blokkaa luonnonvaloa ja kaikkia auringon säteitä, jolloin ympäristö pysyy kuitenkin viihtyisänä.

Häikäisyn ja heijastuksen esto

Kirkkaassa auringonvalossa näytön tai tietokoneen ruudun katselu tai pikkutarkan työn tekeminen voi olla vaikeaa, ellei jopa mahdotonta. 3M-aurinkosuojakalvojen metallipinnoite heijastaa auringon säteitä poispäin ikkunoista, jolloin säteiden aiheuttama häikäisy vähenee.

Tämä vähentää tehokkaasti silmien rasitusta ja helpottaa etenkin näyttötyöskentelyä. Eipä suojakalvoista ole haittaa valokuvatessakaan: epäsuora auringonvalo on paljon pehmeämpi ja tarjoaa ihanteelliset olosuhteet myös valokuvaukseen.

Haalistumisen vähentyminen

Auringon ultraviolettisäteily voi haalistaa myös ikkunoiden läpi asunnon tai liiketilan huonekaluja, tekstiilejä tai pintamateriaaleja, sekä heikentää tiettyjen materiaalien kestävyyttä.

3M-aurinkosuojakalvot vähentävät jopa 90 % ikkunan läpi tulevista UV-säteistä, jolloin säteilyn aloittama haalistava ja haurastuttava prosessi hidastuu merkittävästi. Erityisen hyödyllistä tämä on myymälöissä, jotta myytävät tuotteet pysyvät huippukuntoisina asiakkaalle asti.

MIHIN 3M-AURINKOSUOJAKALVOT SOPIVAT?

Aurinkosuojakalvot sopivat mihin tahansa ikkunaan, jonka kautta tulevaa auringon säteilyä haluat vähentää!

Asennamme aurinkosuojakalvot esimerkiksi:

  • Yksityisasuntoihin
  • Parvekelaseihin
  • Toimistoihin
  • Näyteikkunoihin
  • Teollisuuden tiloihin
  • Ajoneuvoihin

Ota rohkeasti lisää ja kysy lisää aurinkosuojakalvoista! Olemme valtuutettu asennusliike ja autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinun kohteeseesi parhaat aurinkosuojakalvot.

Jätä tarjouspyyntö