Aurinkosuojakalvot

Aurinkosuojakalvo suojaa lämpö- ja UV-säteilyltä

Aurinkosuojakalvot suojaavat nimensä mukaisesti auringolta ja auringon haittavaikutuksilta, kuten lämpö- ja ultraviolettisäteilyltä. Kiinteistön ikkunoihin levitettävä kalvo voi olla täysin kirkas, himmeä, heijastava, sävytetty tai jotakin näiden väliltä – vaihtoehtoja ja valikoimaa on tarjolla runsaasti.

Kalvon suodattaessa haitalliset lämpö- ja UV-säteilyt sisätilat pysyvät valoisina, mutta viileämpinä. Tummemmat kalvot suodattavat myös osan valosta, himmentäen huonetta luonnollisesti. Suodattavien ominaisuuksien lisäksi kalvo suojaa ikkunoita naarmuilta, mitä esimerkiksi jo pelkkä katupöly saattaa tehdä etenkin ikkunoiden pesun yhteydessä.

Asennuksen jälkeen aurinkosuojakalvot ovat hyvin helppohoitoisia – esimerkiksi jo mainittu ikkunoiden pesu toimii samaan tapaan kuin ilman kalvojakin. Kaikki käyttämämme suojakalvot ovat kestävää 3M- ja Rayno -laatua.

Aurinkosuojakalvoista näkösuojaa myös haastaviinkin kohteisiin

Valikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja kaikkiin eri käyttökohteisiin. Oikeanlaisella aurinkosuojakalvolla saat säteilysuodattimen lisäksi myös näkösuojaa! Koska kalvo asennetaan ikkunoihin tai parvekelaseihin, voidaan se asentaa millaiseen kohteeseen tahansa – myös sellaisiin, mihin ei muita näkösuojia pysty asentamaan. Aurinkosuojakalvo on siis helppo tapa saada rauhaa ja yksityisyyttä!

Näkösuojaa tarjoavat aurinkosuojakalvot vähentävät suoraa näköyhteyttä ikkunoiden läpi. Kalvon muista ominaisuuksista riippuen se kuitenkin päästää edelleen kaiken auringonvalon lävitseen, eli sisätilojen valoisuudesta ei tarvitse missään vaiheessa tinkiä.

Pyydä tarjous!

Palveluumme kuuluu aurinkosuojien asennus Pirkanmaan lisäksi koko Suomessa. Asennukset tehdään aina takuutyönä. Olemme virallinen ja valtuutettu jälleenmyyjä 3M, Rayno, Oracal ja Avery –huipputuotteille ja käytämme näitä tuotteita kaikissa teippaustöissämme.

Kiinnostuitko kodin, toimitilan tai auton aurinkosuojakalvoista? Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai lähetä suoraan tarjouspyyntö, niin sovimme yhdessä räätälöidyn paketin suojakalvojen asennukseen! Ammattilaisemme arvioivat, mikä olisi paras kalvotus juuri sinun kohteeseen.

Lue lisää:

Jätä tarjouspyyntö