Ikkunateippaukset

Ikkunateippaukset ovat hyvä keino vahvistaa yrityksesi brändiä sekä opastaa asiakkaasi paikalle. Mielenkiintoiset ikkunateippaukset jäävät helposti ohikulkijan alitajuntaan ja kiinnittävät huomion, sekä auttavat niin nykyisiä kuin potentiaalisia asiakkaitasi löytämään yrityksesi.

Näkyvyyden lisäksi ikkunateippauksilla voidaan esimerkiksi suojata tilaa auringon aiheuttamalta häikäisyltä, kalusteiden haalistumiselta sekä lämpötilan nousulta. Ikkunateippauksilla voidaan myös suojata liiketilaa uteliailta katseilta, jolloin asiakkaasi saavat nauttia yksityisyydestä liikkeessäsi asioidessaan. Vaikka teippaukset suojaisivat auringolta ja katseilta, voidaan ne kuitenkin toteuttaa siten, että luonnonvalo pääsee jatkossakin tilaan.

Ikkunateippaukset voidaan toteuttaa pitkäkestoisesti, esimerkiksi esittelemällä yrityksesi logo ja yhteystiedot, tai vaikka kampanjaluontoisesti. Ikkunateippaukset voidaan koska tahansa poistaa tai vaihtaa uusiin, eivätkä ne jätä jälkiä ikkunaan.

Ikkunateippauksen edut

  • Voidaan toteuttaa pitkäkestoisesti tai kampanjaluontoisesti
  • Kustannustehokasta näkyvyyttä ja brändin vahvistamista
  • Vähentää auringon ja UV-säteilyn aiheuttamia haittoja
  • Suojaa niin työntekijöitäsi kuin asiakkaitasi katseilta
  • Nopea asennus
  • Ei jätä jälkiä ikkunaan poistettaessa
  • Ei vaadi erillisiä lupia

Ammattilainen takaa laadun

Vaikka ikkunateippausten asennus on melko helppoa ja nopeaa, vaatii laadukas ja kestävä lopputulos kokemusta. Meillä on yli 20 vuoden kokemus ikkunateippausten toteutuksesta. Olemme myös virallinen ja valtuutettu 3M, Rayno, Oracal ja Avery -laatutuotteiden jälleenmyyjä ja käytämme niitä kaikissa omissa teippaustöissämme.

Toteutamme ikkunateippaukset avaimet käteen -palveluna aina teippausten suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen. Kerro meille toiveesi ja ideasi, niin suunnitellaan yhdessä kanssasi juuri sinun tarpeitasi vastaavat ikkunateippaukset!

Jätä tarjouspyyntö