Kyltit ja opasteet informoivat ja johtavat perille

Hyvän palvelun ensimmäinen askel on se, että yrityksen toimipiste on helppo löytää – tässä auttavat selkeät ja laadukkaat kyltit ja opasteet.

Kun asiakas saapuu paikalle, ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Näyttävä ja valaistu, muotoonleikattu yrityslogo esimerkiksi rakennuksen julkisivussa jättää kävijälle varmasti positiivisen mielikuvan.

Meiltä voit tilata erilaiset mainoskyltit ja opastekyltit niin sisä- kuin ulkokäyttöön sekä muotoonleikatut logot ja tekstit. Teemme myös valomainos-plexejä.

Kattava valikoima kylttejä ja opasteita yksilöllisesti toteutettuna

Kylttien lisäksi toimitamme julkis- ja yritystiloihin kaikki tarvittavat opastetuotteet aina nimikilvistä porrastauluihin ja kerrosnumeroihin. Näyttävyyttä saadaan lisättyä esimerkiksi erilaisilla ripustusmenetelmillä. Olemme toimittaneet opastetuotteet lukuisiin kohteisiin, mm. Cargotecille ja Tampereen Technopolikseen.

Valikoimaamme kuuluvat myös turvakilvet ja -opasteet, varoituskyltit sekä EU-standardien mukaiset liikennemerkit.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi kyltit ja opasteet suunnitteluineen ja asennuksineen. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

 

Nimikilvet, hissitaulut & kerrostaulut

Valmistamme tarvitsemasi nimikilvet, hissitaulut ja kerrostaulut luonnonväriin eloksoiduista alumiiniprofi ileista. Alumiiniprofi ileiden korkeudet ovat 12.5 mm, 25 mm, 50 mm, 75 mm ja 100 mm. Näissä kaikissa voidaan käyttää myös alumiinista sisäliuskaa.

Katto-opasteet

Käytämme 100 mm korkeata ontelopalkkia katto-opasteissamme. Kaikki profiilit voidaan maalata RAL-väreihin. Teemme opasteita myös arkkitehtien suunnitelmien mukaan.

Laaja tauluvalikoima kaikkiin tarpeisiin

Valikoimiimme kuuluvat myös porrasnimitaulut, ilmoitustaulut, parkkipaikkakilvet liikennemerkkeineen, parkkipaikkanumerointi, osoiteviitat ja –kilvet sekä asuinalueiden aluekartat. Autamme myös opastesuunnittelussa ja tarvittaessa teemme opastesuunnitelman.

Ulko-opasteet

Ulko-opasteiden runkona käytämme 60 x 60 mm neliöputkea, valopalkki on mahdollista kiinnittää opasteen yläpalkkiin. Myös ulko-opasteet on mahdollista maalata RAL-väriin.

Pleksikotelonimikilvet

Kauttamme saa myös pleksikoteloita alumiinisin reunalistoin haluamaan kokoon. Myös pelkät taivutetut plexikotelot kuuluvat tuotantoomme. Valikoimassamme on myös Pixquick- ja Curvo Plus -kotelot joihin on helppo vaihtaa paperituloste. Valikoimassamme on myös Pixquick- ja Curvo Plus -kotelot joihin on helppo vaihtaa paperituloste.

 

Meiltä saat myös mm.

  • Liikennemerkit
  • Mainoskyltit
  • Opastejärjestelmät
  • Opasteet yrityksiin ja julkisiin tiloihin
  • Valomainos-plexit