Kyltit & opasteet

Hyvä palvelu alkaa siitä, että yrityksen toimipiste on helppo löytää – tässä auttavat selkeät opasteet. Ja kun asiakas saapuu paikalle, ensivaikutelma tehdään vain kerran. Näyttävä ja valaistu, muotoonleikattu yrityslogo rakennuksen julkisivussa jää positiivisesti mieleen.

Meiltä voit tilata erilaiset mainoskyltit sisä- ja ulkokäyttöön sekä muotoonleikatut logot ja tekstit. Teemme myös valomainos-plexejä.

Lisäksi toimitamme julkisiin ja yritystiloihin kaikki tarvittavat opastetuotteet nimikilvistä porrastauluihin ja kerrosnumeroihin. Näyttävyyttä saadaan lisättyä esimerkiksi erilaisilla ripustusmenetelmillä. Olemme toimittaneet opastetuotteet mm. Cargotecille ja Tampereen Technopolikseen.

Valikoimaamme kuuluvat myös turvakilvet ja -opasteet, varoituskyltit sekä EU-standardien mukaiset liikennemerkit.

Anetcomilta saat kaikki kyltit ja opasteet suunnitelmineen ja asennuksineen. Kerromme mielellämme lisää!

 

Nimikilvet, hissitaulut & kerrostaulut

Valmistamme tarvitsemasi nimikilvet, hissitaulut ja kerrostaulut luonnonväriin eloksoiduista alumiiniprofi ileista. Alumiiniprofi ileiden korkeudet ovat 12.5 mm, 25 mm, 50 mm, 75 mm ja 100 mm. Näissä kaikissa voidaan käyttää myös alumiinista sisäliuskaa.

Katto opasteet

Käytämme 100 mm korkeata ontelopalkkia katto-opasteissamme. Kaikki profiilit voidaan maalata RAL-väreihin. Teemme opasteita myös arkkitehtien suunnitelmien mukaan.

Laaja tauluvalikoima kaikkiin tarpeisiin

Valikoimiimme kuuluvat myös porrasnimitaulut, ilmoitustaulut, parkkipaikkakilvet liikennemerkkeineen, parkkipaikkanumerointi, osoiteviitat ja –kilvet sekä asuinalueiden aluekartat. Autamme myös opastesuunnittelussa ja tarvittaessa teemme opastesuunnitelman.

Ulko-opasteet

Ulko-opasteiden runkona käytämme 60 x 60 mm neliöputkea, valopalkki on mahdollista kiinnittää opasteen yläpalkkiin. Myös ulko-opasteet on mahdollista maalata RAL-väriin.

Pleksikotelonimikilvet

Kauttamme saa myös pleksikoteloita alumiinisin reunalistoin haluamaan kokoon. Myös pelkät taivutetut plexikotelot kuuluvat tuotantoomme. Valikoimassamme on myös Pixquick- ja Curvo Plus -kotelot joihin on helppo vaihtaa paperituloste. Valikoimassamme on myös Pixquick- ja Curvo Plus -kotelot joihin on helppo vaihtaa paperituloste.

 

Meiltä saat mm.

  • Liikennemerkit
  • Mainoskyltit
  • Opastejärjestelmät
  • Opasteet yrityksiin ja julkisiin tiloihin
  • Valomainos-plexit