Autoteippaus

Auton teippaus on helppo ja maalausta edullisempi tapa saada autolle uusi ilme tai tehdä autosta liikkuva mainos. Virallisena ja valtuutettuna 3M, Rayno, Oracal ja Avery -laatutuotteiden jälleenmyyjänä ja asennusliikkeenä toteutamme laadukkaat, kestävät ja toiveidesi mukaiset teippaukset autoon.

Auton mainosteippaus

Auto on vaivaton ja kustannustehokas keino hankkia yrityksellesi näkyvyyttä. Joka kerta, kun käynnistät auton ja lähdet liikkeelle, jätät yrityksesi nimen ja logon paikallisten ihmisten mieleen.

Toteutamme monipuolisesti toiveidesi mukaiset auton mainosteippaukset – oli kyse sitten koko auton ilmeen päivittämisestä tai vain pienemmästä kyljen tai perän mainosteippauksesta.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnitelemaan tarpeitasi ja tavoitteitasi palvelevat sekä toiveidesi mukaiset mainosteippaukset autojen lisäksi myös muihin kulkuneuvoihin. Pirkkalassa sijaitsevissa suurissa tuotantotiloissamme pystymme toteuttamaan teippaukset samalla kertaa jopa kolmeen kaksikerroksiseen linja-autoon!

Auton yliteippaus

Halusit sitten muuttaa koko autosi yrityksesi mainokseksi tai vaan päivittää oman autosi ilmeen, toteutamme myös laadukkaat koko auton yliteippaukset.

Yliteippauksen lopputulos on käytännössä vastaava, kuin koko auton maalaus, mutta yliteippaus on maalausta nopeampi ja edullisempi keino ilmeen päivittämiseen. Lisäksi teippauksen hyvä puoli on se, että teipit voidaan koska tahansa irrottaa – jolloin autosi alkuperäinen maalipinta paljastuu alta uudenveroisena.

Auton teippaukset vuosikymmenten kokemuksella

Meillä on yli 20 vuoden kokemus autojen ja muiden kulkuneuvojen teippauksesta. Sinulla ei tarvitse olla kuin idea, eikä edes välttämättä sitä – me toteutamme teippaukset autoosi aina suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen.

Jätä tarjouspyyntö